Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner så mycket förlåtelsens kraft inom mig och vill så gärna att de ska få tvättmaskinen.


Vittnesbörden.

Ja, den är tung men ger styrka att förlåta.

Det är något som ligger mig så varmt om hjärtat
och jag ber till Er att stötta oss som bor i Backa..

och till de som ännu inte flyttat hit.

Vi är i ett stort behov av en ny lokal på torget
där vi kan känna förlåtelse i medmänsklighet.

Dit vi kan gå, när ensamheten blir för svår
och där vi synas och för att förhindra brott
för är det inte så utsattheten kommer nära?

När ingen öppnar den trygga famn vi behöver
ibland, jag är gammal och saknar min far men
han är bortgången och jag sörjer är så ensam i
livet och tacksam att få bo här i Backa med Er..

När livet känns
för svårt behöver vi mötas i medmänsklighet.

Jag ber Er om ett bidrag till insamlingen
den jag önskar att Polisen i vårat område
kan hålla i, en insamling för våra utsatta
det första vi behöver är
den nya stationen
den som är
min egen arbetsträning
tillsammans i samverkan
önskar och ber jag få vara tillsammans med
Calle och andra att planera detta underbara
tomten ligger på bällskärsvägen nära torget

Jag ber Polisen om det viktigaste i världen
rädda oss i nöden, samla in pengar till oss.

Ni som följer mig, ni vet vilka som stöttar
dela med Er av textens innebörd, en gåva.

Jag bär vittnesbörden och vi är flera, hela?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-26 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP