Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit som bomull


drogs loss i smutsade tussar
hon
hon som ville komma hel
och ren
drogs loss i trasade nypor
hon som ville bölja fram
mjukt
mjukt som veckad bomull
för
att badda på rengjorda sår




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-26 20:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Själva rytmen är märkligt harmonisk, och texten är någonstans självklar i den känsla den efterlämnar; mycket bra är det.
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP