Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luktärten

fjärilslik ljuvlig väldoftande barndomsblomma som

klänger sig fast för att orka växa

lockar fjärilen

längtar till solen ljuset och vindarna

viskar tyst

ta mig med




Fri vers av dorotea VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-26 20:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin skrivet om en underbar blomma.
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP