Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metamorfos



hon vävde verkligen
drömmar

av ont blod
och av sten

det enda material
som stod till buds

av ont blod
och av sten

ingen förstod hur hon gjorde
för hennes drömvävar

blev sköna sjalar att lägga
runt frusna axlar

blev tröstande kokonger
till de skrämda

blev klarblå skyar för
mörkerkulna fält

meta mor fos
vid älskeviadukten





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-26 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP