Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In spira tionen kommer direkt o utan mellanhänder från poeten Fale Bure. 'Alla goda ting är tre', sägs det från 'den gamla goda tiden'. Den viskar i mitt öra, förförande lockelser jag vill gärna höra.


En märklighet kommer sällan ensam





Korta texter gör en läsare lyrisk
på det viset 'risk-' benägen...

Längtar i vinter sedan
efter den kväljande värmen
från i somras
och så förstås
det mera okontrollerade...
översvämningar
torka
skogsbränder




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-07-26 22:26



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, så fungerar vi, irrationella varelser! Fast översvämningarna och skogsbränderna finns inte i min längtan!
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP