Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt lottad...bagatell

 

 

Min son mina tre

döttrar och nio barnbarn

älskar er alla




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-26 23:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Själv har jag fem barnbarn, ett sjätte på väg.
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP