Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever kvar..

I dig
Finns något annat
I dina ögon
Strålar ljuset
I dig
Ser jag sann kärlek
Dina läppar
Så förföriskt mjuka

Som den vackraste
Blomman i universum
Bjuder du upp till dans
I mitt minne
Du, sårbar men stark
Min egen sanning
Du ger mig hopp
Ger mig mina andetag

I dig
Ser jag livet
I dig
Lever mitt minne kvar




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-07-27 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP