Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Nedtecknat av Nebamoa. VIII


Som vore jag en skadeinsekt, praktiserar jag det skadliga

Det finns frågor om början och slut, för de flesta, ibland
Jag uppskattar dem och bekräftar dem som förnekar
Uppmuntrar dem som tror att de kommer undan
Också detta är en form av radikal vilsenhet




Fri vers av Horace
Läst 142 gånger
Publicerad 2021-07-27 06:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Påminner om en novell av F. Kafka. Gossen som lade sig att sova som människa och vaknade som en insekt.
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace