Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Off grid.

Jag vill ut
Bort från människor
Bort från trafiken
Bort från dig

Jag när en dröm
Om en gammal buss i ett skogsbryn
F**k society
Vill leva off grid

Kanske om två år typ
När krono-Kalle fått sitt
Då ska jag leta
Efter en plats långt bort

Där ska jag skriva
Måla och skapa
Mitt monument
För alla efterlevande att beskåda

Låt mig i alla fall
Ha drömmen kvar.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-27 07:18



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Word!
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP