Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförvållat...bagatell

 

 

Finns ingen ursäkt

för det jag åsamkat mig

klandrar inte dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-27 10:33



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, det låter logiskt och pregnant.
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP