Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänker sig

Om världen vet jag
absolut inget alls
utan känslornas vals
en underbar dag

Det har tagit ett tag
och just före mitt falls
rent blottade hals
så fanns ingen lag

Men nu vet jag att ingen
kan rädda mig mer
och än mindre tingen

Och lagen jag ser
samt slagen av vingen
åter mot jorden ner




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-27 10:35



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tycker om - tänker mig ett litet djur som fångas av en rovfågel - förutom den för människan rent existentiella aspekten att vi är ensamma inför fara och död när ingen kan rädda oss
2021-07-27

  Gunnar Hilén VIP
Förstår så väl och instämmer. Man är sig själv närmast.
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP