Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnande bagatell

 

 

Buddlejan lockar

blåvinge amiral och

påfågelsöga

omsvärmad buske bjuder

frikostigt av sin nektar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-27 10:46



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket fint och kunnigt!
2021-07-27

  lodjuret/seglare VIP
Att läsa och rätt kunna njuta av texten, krävde vissa pauser samt eftertankens möjliga spridande av fina känslor och även sedan en omläsning, denna andra gång på värmländska, en närande dialekt...
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP