Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och Sorg


När jag älskar, älskar jag
Kärleken har ingen lag.
Dyker upp och griper tag
tar ett hjärta i beslag.

När jag sörjer, sörjer jag.
Sorg är av ett eget slag.
Tårar är blott ett bidrag
av en smärtas övertag.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-27 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP