Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mindre än en dröm

 

Jag!

Är

Mindre än en dröm

 

Så!

Lek med mig du drömmen

Så jag blir till en dröm

 

Jag!

Är

Mindre än en dröm

 

Så!

Ge mig mer dröm du drömmen

Så jag förvandlas evig till en dröm

 

Mer och mindre fantasi

Kan

Evig göra mig till en dröm




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-07-27 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP