Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never Stick

I lead a
non-adhesive life
even though I
never mean to
I almost always
seem to
never stick to
people, perhaps
shielded,
because given
even the smallest
of chances,
my steps would
follow shadows,
make lurid
dances,
and never would
they cease.
Better then,
to be quick,
move like sand,
never stick.




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-27 12:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
If you squeeze sand in your hand to hard it will sipper trough your fingers.
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP