Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlösa



Vi är flyktingar i hemlandet
då vi finner vår rätta potential
att våga visa sig som man är
kan visa sig kostbart
då de bofasta spelar med orena kort




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-07-27 12:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
har försökt allt och tröttnat på de oheliga
2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP