Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dör

När jag dör vill jag sänkas ner i det blåaste av hav

Och få saltkristaller i mitt hår.

När jag dör vill jag kastas från det högsta berget

Och få luft mellan mina vingar.

När jag dör vill jag känna dina fingrar på min kind

Och ta med mig den känslan.

När jag dör vill jag att du skrattar åt våra skämt

Så att jag kan få ta med ditt leende.

När jag dör vill jag att alla mina plantor planteras på min grav

Så att jag kan prata med dom en sista gång.

När jag dör vill jag att du gör allt det vi pratat om

Så att du får uppleva våra äventyr för oss båda.

Lilla mås, när jag dör vill jag att du lär dig flyga.

Min finaste fisk, när jag dör vill jag att du lär dig simma.

Min svarta panter, jag vill att du visar upp din praktfullhet och tar tillbaka världen för vår skull.

När jag dör, vill jag att du gör det som poeter alltid gör.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-27 18:01



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint! Den vägen skola vi alla vandra ja huga ligen, hoppas på en fröjdefullt avslut!
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl