Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst kan jag förstå



förloppet bättre då jag kommer ihåg
sms som avslutades med blommor och andra krumelurer
blockeringen jag gjorde
därpå signalen från annat nummer
Allt blir rysligt horribelt
ingen av oss kan hjälpa vad eller vem vi är
tabu är trampa någon som nyligen rest sig
Förlåtelse för det?

många orrtuppar vill ankra min brygga
förundrad platsen är upptagen
din båt ligger där för ankar klokuggla
ibland sitter du där i tankar och metar
Vaknar mitt i natten
och finns vid din sida
bästa medicinen att veta
du är hel igen
somnar om igen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-07-28 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP