Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä av dig

Slipad egg blänker skyldigt
samlingen av salta svettdroppar svider
känner ammoniaklukt från dunkel andedräkt, eller är det min egen?
Tankarna snurrar blicken flackar
repet har gjort tydliga avtryck runt handleden, jag kommer inte härifrån, jag är fast
Hur länge har jag varit här? När är det klart?
Rösten säger något på skrovlig skånska,
låter den tunna klänningen falla,
snart är det över




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-27 21:41



Bookmark and Share


  PPQ
fantastisk text på alla de sät och den är verkligen avklädd men tänk om inget är över tänk om det precis bara börjat...:D
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io