Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Outförbart.


Dagdröm


Sover aldrig helt.
Vaknar bara i ett annat rum
eller bakom en annan gardin
när skogen bryter in i ett fält
och en dörr öppnas i en hall
med samma rädsla.
Samma gamla dagar
i nattliga översättningar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-27 22:11



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Kuslig, förtätad stämning av främlingskap i den här dikten. Det har du verkligen lyckats med! Bra är det!
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen