Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full och nykter






andaktsfull
anspråksfull
ansvarsfull
betydelsefull
charmfull
effektfull
fantasifull
föraktfull
fördomsfull
förhoppningsfull
förtjänstfull
förtroendefull
förväntansfull
gåtfull
handfull
hemlighetsfull
hoppfull
hotfull
hänsynsfull
hånfull
kraftfull
kärleksfull
lekfull
lidelsefull
meningsfull
motsägelsefull
märgfull
nyckfull
omsorgsfull
ondskefull
oskuldsfull
prestigefull
proppfull
respektfull
retfull
skrockfull
smakfull
stämningsfull
svekfull
tillitsfull
tröstefull
uttrycksfull
verkningsfull
värdefull
vördnadsfull
ärofull
ångerfull
överfull

OCH ÄNDÅ HELT NYKTER




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-28 09:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så mycket det ryms i en människa, ett liv
2021-07-31

    Lena Staaf VIP
Just därför helt nykter. Annars hade det blit fullt kaos och gegga av alltihop.
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP