Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(snopet Jägaronöje. ..)


Vem kan man lita på



Hon skulle få följa
med ut till vassjön
och skjuta änder
för första gången

Då sköt hon sönder
Ekan av misstag med
ett provskott(fan trot?)

Så fick dom stanna
Hemma,spela Yatzy
och rensa trädgårds
-landet istället

Vissa människor gör
Alltid det man Inte
ska göra,när man
minst anar det!

















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-28 09:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Se upp för ovana människor
2021-07-28

  Koloristen
Stark igenkänningsfaktor.
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP