Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnmannen



Och Regnet förlöste
honom
Där han låg naken.

På en badmadrass i
Trädgården och bara
tog emot

Hon såg på inifrån
Altanfönstret

Och en sån man
var man
ihop med,alltså!

Tur grannarna inte
såg någonting mellan
den täta granhäcken

Men han hade ju sina
andra goda fördelar
Tänkte hon förnöjt

Och gick därifrån för
att sätta på kaffebryggaren

Medans regnet fortsatte
strila på hans välsignade
utbrända Kropp som tog
emot varje droppe med
njutfullt välbehag







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-28 10:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Bada i vila
låta regnet strila
bli tvättad
bara att tacka
sen och smila...

2021-07-28

  Kungskobran VIP
Hela kroppen blev blöt
men han bara njöt och njöt
2021-07-28

  Bengt H VIP
Perfekt tajming och den fick mig att skratta.
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP