Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SUMMERAR SOMMAREN

 

Jag summerar sommaren:

Ömsom vin och ömsom vatten

Vissa dagar blev det faktiskt

värre framåt natten

Det var då när sömnen kändes

fjärran och utopisk

Hettan slog på stort och brändes

gjorde natten "tropisk"

 

Men det fanns ju annat också

Många fina minnen

Även om det aldrig blir som

när två barnasinnen

absorberade och njöt av

allt vår sommar gav:

Sol och vind och härlig grönska

Utflykter och hav

 

Jag summerar sommaren:

Tack, Gud för det jag fick

Alla fina stunder

Alla vackra ögonblick

Resorna som gjordes

Goda samtal, ledig tid

Och det absolut förnämsta:

Herren Jesu frid!

 

LARZ GUSTAFSSON 28/7 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-07-28 12:03



Bookmark and Share


  farbror zwed
SOMMARSUMMERING ÄR OERHØRT OKAY INFO… JOBBIGT MED VÄRM-
EN ANTYDER fbzw.
2021-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP