Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legitim Bussokuseki



Fredlös backar ej

inte skrivit slavkontrakt

Frihet är gratis

Mänskliga rättigheter

har många kämpat sig till

kostbara orden




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-07-28 12:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bravo kram<3
2023-11-27

  morgonstjärna VIP
tummen upp kram<3
2023-04-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP