Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Sjunger en lovsång till regnet av Marita Ohlquist


Regn

När regnet faller ner
jag njuter och ler
låt det porla och falla
över oss alla
Naturen blir frisk och grön
det är regnets lön
När solen äntligen kommer fram
och torkar upp var pöl och damm
då njuter naturen i fulla drag
i värmen med välbehag




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-28 16:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härliga regn! Du beskriver det fint.
2021-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, hade jag haft en hatt så skulle jag lyfta på den.
2021-07-28

    Sefarge VIP
Så skönt med omväxlande
Natur o väder-leks "scenarier"
Fint att kunna njuta och
Uppskatta det!
;)
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP