Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Den andra buren.
Den utan fåglar eller fjärilar.
I den finns inga gyllene fjädrar.
I den finns inga gyllene vingslag.
Men någonstans.
Skymtar det vackra igenom.
Igenom burens falska trygghet.
Igenom sagolika bortdomnade känslor.
Jag ser dem.
Inom mig.
Dess fjädrar.
Dess vingslag.
De gyllene.
Och det.
Kan ingen ta.
Ifrån mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-28 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP