Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Prosapoem"


PEDOFILEN SOM BEGICK MORD FÖR ATT FÖRSÖKA RENTVÅ SIG

Han var framgångsrik direktör för
ett multinationellt företag,
gift och far till en son och en dotter.

Nu hade rykten börjat surra om hans
sexual liv grundat på hans resor till
Thailand, Vietnam och Filippinerna,
där ögonvittnen sägs iakttagit honom
i intim förbindelse med underåriga,
vilket är lika förbjudet där som i hans
hemland.

För att stärka sin sexuella identitet
inför sin omgivning sökte han efter
misstänkta pedofiler i uppsåt slå ihjäl
någon av dem.

När polis förklarade för honom att
den han just slagit ihjäl var allt annat
än pedofil,
brast allt inom honom där han inför
både polis och psykolog förklarade
att han ville döda pedofilen i sig själv
genom att döda en annan pedofil,
men misslyckats då det visat sig att
det inte var någon pedofil.

Direktören dömdes inte enbart för
mord utan även för barnpornografi-
brott som kunde uppdagas i dennes
dator med kopplingar till Asien.

Den som spridit det falska pedofil-
ryktet kunde senare gripas och
dömdes som anstiftare till mordet,
vars motiv var ett helt annat än som
angivits.

Den utredning som initierats pg av
oklarheter kring mordet visade
senare på svartsjuka och obetalda
knarkleveranser med förgreningar
ända upp till regeringen, polisens
ledningscentral, vaktbolag och
kommunstyrelsens medlemmar,
varvid utredningen om ett mord
fick konsekvenser som återverkade
på hela samhället.

Detta tack vare att en nitiskt noggrann
journalistik företog utredningen och
inte polisen som ju i nepotismens anda
helst skyddar de sina.
~






Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2021-07-28 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP