Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"He that spared not his own Son, but delivered him up for us all, how shall he not with him also freely give us all things?" Romans 8:32


Jag väljer vad jag säger, vad jag sjunger

måste "fika"

både halv 10 och halv 3

och lyssna på så ointressant prat

chefer hämtar mig om jag inte går till "fika"

ingen vill prata med mig

arbetsledare föreslog att sjunga en sång inför över 20 personer som är på nya kontoret

"socialt kompetent person mår bra i alla grupper"

sa klok vän idag

suck

"låtsas vara någon du vill vara"

sa en annan klok vän

sticka tofflor när dom pratar?

jag skalar apelsiner inför publik

och går när publiken fortsätter att se på mig

och prata med varandra

"For everyone born of God is victorious and overcomes the world; and this is the victory that has conquered and overcome the world—our [continuing, persistent] faith [in Jesus the Son of God]." 1 John 5:4





Fri vers av Ess VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-07-28 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP