Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Äntligen flOckas molnen

 

efterlängtade droppar 

tvättar fasaderna

smutsen försvinner bubblande flod

det blåser upp till storm över havet

fiskmåsarnas  klagande rop styr in över land

jorden lyfter sitt ansikte dricker himlens nektar 

under jord vaknar grottfolket

det sorlar och porlar ur stuprörens hals

fåglar badar i pölarna

hoppar jämfota i en vattenkaskad

rusiga av uppfriskande vätan

 

-godmorgonkram älskade uggla<3

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-07-29 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP