Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dammen

 

I dammens locklösa öga

speglas rymdens stjärnklara ljus

böljande nattdimmor ringar

in mitt sovande hus

månen speglar sitt silver

över skimrande glas

föder en brinnande längtan

att livet fylls av ljusets vingar

 

så att dagen idag det dig bringar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-07-29 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP