Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ateism

Är man ateist
skall man hålla det
för sig själv

Om man propagerar
för ateismen
blir det en religion

och det var väl det
som skulle undvikas




Fri vers av stenhur VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-29 09:43



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Huvudet på spiken.
2021-07-29

  Larz Gustafsson VIP
NO ONE expects the Spanish Inquisition!

Sturmark är stursk.
Men när jag var ateist var jag flera dagsresor värre.

Jesus befriade mig från ateismen.
Och jag kommer aldrig att sluta tala om Honom.
2021-07-29

  Almagrundet
Ja, så kan det bli. Men det beror nog på hur man propagerar. Tänkte direkt på Christer Sturmark när jag läste din text. Han går ibland så hårt och oförsonligt åt de som tror på en andlig verklighet att han själv framstår som en hjärtlös inkvisitor från medeltiden. Man bör alltid betänka på vilka monster man bekämpar så att man inte själv omedvetet blir detta monster.
2021-07-29
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP