Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Det vi kallar sommar

 

Ser nu hur bäcken forsar fram

hör trädens sus i vinden

känner solen värma dagen

i allt det här vi kallar sommar

 

ser bin som surrar lyckligt

runt alla blommorna på ängen

där också fjärilar dansar sin vals

till en sorts sommarens musik

 

sen i kvällen spelar syrsorna

sin alldeles egna symfoni

då när havets vågor mojnar

då är en ny sommardag förbi

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-29 11:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sommaren så fint fångat
2021-07-31

  Kajan VIP
Tycker om den harmoniska uppbyggnaden, det bidrar till upplevelsen.
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP