Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20161026


Fadren "another soul"


är den som ser genom allt
ger av sin levnadsvisdom till alla vänner
handen som "alltid sträcks ut i kaoset"
sträcker fram den vita duvan
till den som behöver tröst
även den stränge fadren
som danar den vilsegångne
säger "alltid sanningen"
/vänder vitt till svart för sanningen
den ska anpassas hans vilje/
bryr sig inte vilken etikett han får
vem/vad det än månde vara

det kan vara allt ifrån myndighetsutövare
hantverkare som fuskar till skojare
längs vägen
Det allra finaste med honom är "ödmjukheten
hänsynen och den stöttande handen"
som alla förstår citaten en ironi
för den stränge fadren delar ut
koppar med levrat blod till den som
en gång trampat fel
att han själv dödar hellre än friar
det sopas under mattan för hans del.
Intet att förglömma han sockrar koppen
med tomma ord och löften
för locka människan i fördärvet.

... i stunder av night mare
is a song of a heart whisper to himself
in the darkness in times of trouble östen med rösten
lagerkransad och hyllad liksom Trump-en
en van estradör ="fadren" spindelben i
motgång tordönet över kullen but when the stars
shine the voice softed and smiled minns
en person som fick mig att ringa spindelben.
hade fått numret i samband med dansen
från manipulativ person.
den blåögda förstod inte "varsågod
scenen är din"
Var hela tiden övertygad om att
orkesterdirektören har högsta rösten i stan
men cirkusdirektören har samma bjällra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-07-29 14:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bevare
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP