Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ONORMALT NORMALA

Att vara naturlig är normalt,
och att vara civiliserad ona-
turligt och onormalt,
men alltefter civilisationens
utveckling som alltmer fjär-
mat sig ifrån naturen har det
blivit onormalt vara naturlig,
och civiliserad normalt,
trots det onaturliga i att vara
civiliserad.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-07-29 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP