Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokodiltårar

Krokodiltårarna rullar på din kind

Det är så synd om dig helt plötsligt

Men alla du utnyttjat

är bara dumma i huvudet

 

Du talar väl om den du utnttjar

tills denne säger nej

då kommer din rätta sida fram

du kallar en för vän och stjäl pengar samtidigt

du smusslar med sanningar och tar äran för vad andra gör

men självklart är det ALLTID andras fel

 

Du är noga med att andra ska hålla det de lovar

men du vill inte hålla någon överenskommelse

som inte gynnar dig

 

Du behandlar andra som bankomater

Tar andra för givet och dribblar med dina skulder

du är så ledsen så

det är så synd om dig

men du har ju aldrig ens velat jobba

Du vill bara ha och leva loppan

Nej jag tror inte ens att du är ledsen

dina tårar är bara krokodiltårar....

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-29 17:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En känga åt människor som utnyttjar andra och samtidigt tycker synd om sig själva.
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP