Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVARTALSRAPPORTEN.

JÄRNEK

korsfäst korsfäst

I spiksmedjans trygga värme
sover spiksmeds Drängen,
vid avslutat arbete.

Hammaren tystnat, vid nattbyggda Korset.
Blästerpusten ligger platt obrukad,
påminner om skapad värme.

flödet det ofullbordade nuet
förnimmelsens svartvita fåglar
flyger i medvindens skräck


Kan du förmå att se morgondagen.
Inför våldets vulkan.
krama din pungstinna längtan.

Bosse 290721.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-29 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten