Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det du.


Vad väntar?


Alltid väntar jag
på att komma hem.
Ger dig tid att arbeta
för att hitta ett sätt,
en slags "magi",
för att ge mig min värld.
Min värld, inte din.
Ett perfekt timglas
har du spenderat tid
på att hitta.
Ett sätt att släppa mig
ut ur dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-30 00:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DÖDSLÄNGTAN
2021-07-30

  Trädskugga
In statu nascebdi?
(I begynnelsens ögonblick)
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen