Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Bästa dagen av alla

Denna dag kommer jag minnas som den
bästa av alla.

Att få se min älskade pappa njuta av pannkakor
som hans dotter gräddade med kärlek som
strålar ut från ditt hjärta.

Myser tillsammans som aldrig förr,
tar fram det finska korsordet som är pappas livsglädje .

Ögonen tindrar och jag med honom ,
tar en bild för att föreviga denna känsla .

Sänder till syster min och får genast respons som
ett Tack snälla Hillevi för att du finns.

Vi har fått kärlek , tröst , omtanke , mat och kläder av
våra föräldrar .

Klart man GER tillbaka och älskar det.





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-30 07:30



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ett fint foto på en fin pappa och hans fina dotter :-)
2021-08-08

  Lynx63 VIP
Underbar kärlek, fint skrivet.
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP