Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dopfunten

 

jag kan höra lovsång stiga mot valven

som skugga simmar jag

bland församlingens tårar

där liv och död kramar varandra

jag dricker dina ord

och renar mig i dopfunten

torkar mig på regnbågens strålar

stiger ifylld ut i dagen

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-07-30 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP