Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gökungen

 

 

den förstfödde fick allt

bredde ut sig som en gökunge

för att få plats lämnade den boet

kanhända bråket inte längre friden stör

koltrastparet arbetar över

för bära maten till de andra

Ungen sitter tyst och väntar

På läktarplats skymd av blåsten 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-07-30 14:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bara en unge kvar I boet idag de andra gömda i buskagen de blir matade helt otroligt
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP