Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blev så tagen av något någon skrev och inställningen den verkade ha till 'saker och ting' i livet, att jag var bara som tvungen att skriva av mig, samt ta sylt till gröten förstås. För vem sjutton har hittat på att en skall ha grädde på mos


Vad då borde?



Bojkottar något, Eurovisionsschlagern
eller något annat,
är väl frivilligt

att se, eller
vrider du om
armen på dig

själv och tvingar
dig till dina
som sobra upplevelser?

'Du får ingen
sylt till gröten,
om du inteförst...'

Självplågare världen över,
gör mer avstunden
än stunden behöver...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-24 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP