Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKYLL ALLT PÅ GUD !

Ursäkta, men vet ni var
paradiset ligger ?

-Jo du, de ska jag nog
förklara för dig du fjärr-
förtappade cyberfjant,
paradise ser du,
de ä en plats
där du kan äta, dricka,
knulla å hitta på va fan
som helst utan att vare
sig behöva skita, pissa,
eller ta hand om av-
komman för se allt de
dära tar Gud hand om.

Äre sant ?

-Ja de kan du lita på
din cyberföstelnade fjärr-
fjant,
för där kan du leva djävel
hur mycket du vill och bli
förlåten om å om igen för
du kan aldrig dö i paradiset.

Få man skriva poesi i para-
diset ?

-Allt där är redan poesi
så de behövs inte.
~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2021-07-30 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP