Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är hög tid att gå vilse nu i biosfären


KÅDA

En rikedom av kåda

tunga kungar stupade i storm

multnar inåt mot en svampvärld

dubbat eko gammalt ljus

doft i dunkel mosaik

dova stenars basgång

brunjordsmossa år av barr

nyfödd hemlig grönska

harens paraboler söker

bekräftar morrhårrens primära data

här finns bara betare och ingen bitare

rävens rundor går nån annanstans

gröna viljeblixtar slingrar groddar i spiraler                          

 möjligheter öppnar  fönster mellan molnen

en brunn av ljus i dikets snårgräs

där ormslåns kopparblanka skiljetecken sprattlar

avmätt glider huggormsryggens räknesticka

snabbar på poetens puls

lyckligt vilse i spenaten

här är allting glömt

stigar leder överallt

det tomma husets minnen vädras ut

till getingbon och damm

ett ögonblick av vatten

i skogen utan namn




Fri vers av svernbygrabben VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2021-07-30 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP