Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I AFTONSTUNDEN




I aftonstunden
havets yta
som pärlemor


stillhet
strandens klipphäll
ännu varm

solen
sakta sjunker
i havets djup

himmelsrymden
glöder
slocknar

dagen
lämnar plats
för natten


©? Palett




Fri vers av Palett
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-30 15:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text och ett vackert foto som förstärker textens innehåll.
2021-07-30

  Kattfot
Vad roligt att du är tillbaka! Fint och stämningsfullt. Vackra bilder ser jag framför mig. Underbart foto.
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett