Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Huldresvepning

Dagnings flyktiga

huldretyll sveper staden

Tungt andas solen




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-30 15:48



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ger mig känslan av det ursprungliga som möter det moderna, och det är bara betong och asfalt; vi människor är oss ganska lika, under ytan. Mycket passande foto till denna starka och ovanliga haiku.
2021-07-31

  BenGust VIP
Härlig titel. Oväntad huldras magiska grepp över staden.
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP