Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bygden

Vidsträckt vy

Stiltje över
lugna vatten

Årtagen
som skyfflar
och skär
genom ytan

På andra sidan sjön

Ljusgröna ängder
kullar och skog

Fågelsträcken
på väg

I riktning mot
de blånande bergen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-30 15:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Strövtåg i hembygden.

Jag älskar liksom du min hembygd: Älvkarleby, Norduppland.
2021-08-01

  Kungskobran VIP
Känner årornas tag i vattnet
2021-07-31

  Palett
Så fin text till denna stämningsfulla bild
2021-07-30

    Lena Staaf VIP
Text och bild i fin harmoni.
2021-07-30

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som väcker minnen till liv.
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP