Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Do not give the best of you to those who do not see the best in you." @j.m.wise


du ser var du kan klättra & du behöver inte att dom ser dig

jag får inte uppdrag

jag får inte förtroende

dom ser mig inte

så klättra

se var du har solid ground

sedd är du av vår Himmelske Fader

och av God Send

och Gud och alla God Send räcker

dom ser inte dig

du är vacker

dom ser inte

du ser var du kan klättra

och du behöver inte att dom ser dig

"Jag är inte särskilt modig. Jag har bara slutat kriga mot mig själv. Jag har ett visst antal somrar kvar att leva- jag kan inte komma på något enda skäl att förminska eller deformera mig själv. Jag tar ingen annans plats på jorden genom att vårda min." Stina Wollter




Fri vers av Ess VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-07-30 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP