Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar

I ett stilla regn dansar jag till Den Barmhärtiges ära.
Min inre sol värmer mig.
Och Vägen blir klarare




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-07-30 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP