Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek till kärleken.

En önskan man drömmer en himmelsk beundran och en makes dröm till maka.
Jag tänker mig dig som en äkta person med kärlek till den mån om omsorgen jag kräver.
Himmelskt för mitt öga att se just dig eftersom jag älskar personen som jag då och nu faller för.
Jag vet jag kräver för mycket jag tänker mig individ som enat med en person som just du är. Ibland allt faller en samman med två ibland är allt med enigheten själv.
Men jag litar på allt med dig att göra och det är en stor beundran att balansera verkligheten med fantasi som förgyller dig med mig.
Hoppas vi enas för alltid i evigheten som vi har lovat oss med och i trofasthet.




Fri vers (Fri form) av Rille
Läst 206 gånger
Publicerad 2021-07-30 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille